Громадянство Мальти за інвестиції

Програма з отримання громадянства Мальти за інвестиції була запущена в 2014 році. Кількість учасників програми Malta Individual Investor Programme (MIIP) обмежена (1,800 заяв).

У 2015 році було подано 578 заяв на участь в програмі.

Переваги Мальтійської програми громадянства

Програма Мальтійського громадянства за інвестиції має ряд очевидних переваг. Зокрема, програма допускає можливість отримання громадянства батьками основного заявника у віці від 55 років, що є найнижчим віковим порогом для батьків учасників програм громадянства за інвестиції.

Мальтійська паспорт дає можливість безвізових поїздок 167 країн світу, завдяки чому він займає 7-у сходинку в рейтингу свободи безвізового пересування Visa Restrictions Index.

Більше інформації тут: пмж на мальте.

Обмеження програми

Однак у мальтійської програми інвестиційного громадянства є істотні обмеження. Так для отримання права на участь в програмі, заявнику необхідно фактично проживати в країні протягом 12 місяців, що передують подачі заяви.

Різні способи обійти дане умова пов’язані з високим ризиком відкликання громадянства в майбутньому при проведенні аудиту програми, за аналогією з канадським прецедентом. Після отримання громадянства не виникає додаткових зобов’язань по проживанню на території Мальти, завдяки чому інвестори даної програми мають повну свободу вибору місця проживання. Мальтійська паспорт дає свободу проживання в будь-якій країні ЄС без додаткових бюрократичних процедур.

Найбільшим мінусом мальтійської програми громадянства за інвестиції є суттєва сума безоплатного внеску. З майже 1,4 мільйонів євро, потрібних для того, щоб придбати громадянство Мальти сім’єю з 4-х осіб, поворотними є лише 500,000.

Як отримати громадянство Мальти за інвестиції:

Необхідно отримати статус резидента Мальти, оформивши вид на проживання і представити докази проживання на Мальті протягом як мінімум 12 місяців; і
Зробити безоплатний внесок у Фонд Національного Розвитку Мальти (NDSF);
а) Придбати житлову нерухомість на Мальті на суму не менш 350,000 євро (без права на продаж або здавання в оренду протягом як мінімум 5 років з дати покупки), або

б) Орендувати житлову нерухомість на Мальті на строк від 5 років з моменту вступу до
громадянство, з мінімальним розміром орендної плати не менше 16,000 євро в рік; і
Інвестувати в акції, облігації або спеціально створені для даних цілей компанії, визначені урядовою організацією Identity Malta на мінімальну суму в 150’000 євро;
Оформити поліс медичного страхування з повним покриттям на суму не менш ніж 50,000 євро для заявника і для кожного члена його сім’ї, який діє на території Мальти.
Мінімальний вік основного заявника — 18 років.

Основний заявник може включити у свою заяву (MIIP):

Чоловіка / Дружину;
Дітей (своїх і чоловіка/дружини) не старше 26 повних років, не перебувають у шлюбі і знаходяться на повному фінансовому забезпеченні заявника;
Батьків (своїх і чоловіка/дружини), а також бабусь і дідусів у віці старше 55 років, які проживають разом з заявником і перебувають на повному фінансовому забезпеченні.

Чому клієнти і партнери обирають нашу компанію:

–Мигронис є експертом в питаннях отримання громадянства за інвестиції і має велику партнерську мережу, що включає в себе кращих фахівців на місцевих ринках, чий професіоналізм і репутація не викликає сумнівів.

– Компанія є професіоналом у своїх профільних напрямках нерухомості та інвестицій і консультує клієнтів з оптимального вибору об’єктів у межах відповідної частини програми отримання громадянства.

– Завдяки неупередженому та об’єктивному підходу ми надаємо клієнтам в повному обсязі всю інформацію, необхідну для прийняття самостійного і виваженого рішення.

– Націленість на довгострокові відносини з клієнтами і партнерами, які не обмежуються лише однією операцією з купівлі або оренді нерухомості в рамках програми отримання громадянства для інвесторів.

Закладка Постоянная ссылка.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *